ضرورت اجرای سیاست‌های موثر برای افزایش فرزندآوری

معاون بهداشت، با اشاره به کاهش نرخ جمعیت در برخی استان‌ها، بر ضرورت اجرای سیاست‌های موثر برای افزایش فرزندآوری و مقابله با روند سالمندی جمعیت تاکید کرد.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت(طبنا)صبح امروز دوشنبه ۸ آبان جلسه ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت، با حضور محمدرضا ظفر قندی وزیر بهداشت و سلامت مراکز درمانی، صابر جباری فاروجی رئیس مرکز جوانی جمعیت سلامت و خانواده، در وزارت بهداشت برگزار شد.

علیرضا رئیسی معاون بهداشت گفت: استان‌های دارای افزایش نرخ‌باروری در سال ۱۴۰۲ شامل اصفهان، قم، سمنان، کرمان، خراسان، یزد است.

وی با اشاره به کاهش نرخ جمعیت در برخی استان‌ها، بر ضرورت اجرای سیاست‌های مؤثر برای افزایش فرزند آوری و مقابله با روند سالمندی جمعیت تاکید کرد و افزود: بعضی استان‌ها نرخ جمعیتشان تثبیت شده است مثل فارس، رفسنجان، گیلان و مازندران ولی بعضی استان‌ها هم، افت جمعیت شدیدی داشتند و در دنیا تلاش زیادی می‌کند تا نرخ جمعیتشان پایین‌تر از حد معمول نیاید.

رئیسی گفت: در دنیا دو نوع مهاجر پذیری داریم یکی محدود و دیگری مخلوط، که مهاجر پذیری مخلوط گوشه نشین ها هستند و مهاجر پذیری محدود برای افزایش جمعیت مناسب‌تر است که در تمام دنیا تجربه می‌شود.

معاون بهداشت مطرح کرد: تعداد تولد فرزند سوم تا پنجم در سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ رشدی مناسبی داشته است، به همین خاطر ما باید در فرزند اول، دوم و سوم فوکوس کنیم.

وی اظهار کرد: سن ازدواج در کشور پایین آمده است و رده سنی ازدواج در خانم‌ها ۲۷ سال و در آقایان ۳۰ سال است. به همین دلیل ما فرصت فیزیولوژیک یک خانم برای بارداری را از دست می‌دهیم و باید کاری کنیم تا افراد تحصیل کرده در سن پایین ازدواج کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha